Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Život je hrabrost i ludost

29. ožujak 2016 ob 08:23 | 64
Volim dobre ljude… Ljude za koje će oni drugi reći da su glupi… Volim dobre ljude, vesele i kad je ovakav mrgudan dan… Volim dobre ljude, čudne i lude… Volim ljude koji iza sebe ostave sve i radosti i tuge i gledaju napred… Jer znaju postoji razlog zašto treba gledati napred! Možda nekada izgledaju kao da ih nije briga ni za šta, ni za svet, ni za život ali u njima živi čitv svet! Volim ljude osetljivije od drugih…Ljude čista srca… Bele ljude… Ljude sa desne strane što žive… Duboke ljude… Ljude kojima je ljubav prioritet… Ljude koji u sebi nalaze spokojstvo i šire ga oko sebe! Volim dobre ljude i volim sebe, breeeeeeeeeee… !!!
Mogu uvek da se pogledam u ogledalo svoje duše i da tamo vidim lepotu… Mogu da se pogledam i izgrdim sebe, što sam ponekad bila glupava… Ja se resetiram… I sada se dušo dobro osećam! Ja se resetiram i ovo je sada dobar dan… Znam da mogu da vas dodirnem… Ne rukama… Dušom da vas dodirnem… I volim te ljude koje dušom dodirujem… I ko me voli, može da pomiluje sve moje nesigurnosti… Ko me voli može da se resetira i ispegla sve zgužvane delove svoje duše… Ko me voli, može da postane kao ja i da bude pored mene… Ja vam mogu dati najveće stvari na ovom svetu… Ja vam mogu dati zagrljaj i svoje prijateljstvo…
Život nudi mnogo toga… Mnogo lepih stvari ali i mnogo poteškoća… Snovi su dragoceni i mogu se ostvariti ali ne ako ih odlažemo sa strane u fioci života… Snovi nam pomažu da se izborimo sa stvarnošću… Zato volim dobre ljude… Ljude sanjare… Ljude kao ja… Ljude koji veruju… Ljude koji se bore.. .Ljude koji žive… Život nije glava u pesku i problem pod tepih.. Život nema prekidač, upali, ugasi, odloži, zaustavi… Život se živi… Živi se sad!!! Saaaaaaaaad!
Ne dozvolite da vam život beži. Živite dok još imate vremena! Ne zatvarajte vrata svojih snova! Stegnite ruku koja vam se pruža i zajedno dodirnite nebo!
Život je hrabrost i ludost !! Otvorite svoje srce i dajte ga nekome!
slika 2011890

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se