Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

i fil gud

02. rujan 2012 ob 09:29 | 57
Dosadilo članu " aj fil gud" da ga uvijek tuku nasilnici koje je on htio naučiti reda... da svi bježe od njega i da ne vide kako je on dobra duša od čovjeka ( jerbo šalje jato komaraca, haha) . Pa se obratio glavnom kuharu svih priča oliti tračeva da potraži članove koji razumiju njegovo duševno stanje... poletio kuhar u nadi da će zadovoljiti "aj fil gud" i razaslao oglas u vezi tog člana... i tako zaposlio pomoćnike, pokretne ptićice... da dijele cmoke "aj fil gud" i ujedno da ga snabdjevaju s raznoraznim informacijama koje su prikupile svojim letanjem... i tako svi oni veselo cvrkuću i dijele si cmoke i pozdrave... u to vrijeme glavni kuhar je bio zaposlen s jednom damom koja nije pjesnica, ma dobra u igranju pokera... i tako glavni kuhar priprema super pojedinu... napravio listu namirnica i šalje svog tajnog pomoćnika... hoda taj pomoćnik okolo i traži divljačinu za super pojedinu... ali on se je izgubio... dami dosadilo i ode ona... glavni kuhar pada u depresiju, optuži jednu plavušu da je lažljiva i izjavljuje da mu je mozak u deficitu... u to vrijeme:

aj fil gud : Jube, cmok... tvoje rići su mi uvik zanimljive

glavni kuhar: alo brate ne vidiš da sam ja muškooooooooo

ptićica na metli: mili moj, aj fil gud, sad ću ja tebe zadovoljiti i donijet ću ti glavu na pladnju od one kopipejstarke... znaš ona mi stoji na putu, i ne mogu doći do svoje velike strasti ( ma onaj koji dijeli mailove šakom i kapom... ma onaj koji me čeka na jednoj zvijezdi) i tako zaposli ona svoje sljedbenike i fiju na sastanak... sastali se pored jedne bare i počeli čarati... slati kletve i uroke... i ne uspjevaju jer su kopipejstarku uzeli anđeli u zaštitu ( sjenica, lutalica i veliki putnik)... ne uspjeva im!!!!

I glavnI kuhar svih igrica, šalje ptićice na dopust i zove "damu" na pomoć... dolazi dama... glavni kuhar joj nudi zagorske štruklje... a dami to ne odgovara... ona bi krvavice sa zeljem, aha... poskočio kuhar
s pričicom svojom i dobiva poltrona za pridobivanje svježe krvi... a poltron tako nespretan, i ne opravi zadatak... šta ćemo sad?... aj fil gud je u svijetu brojki i čekanju cmoka od svoje jube... veseli se dolasku jeseni... jedna ptićica se je vratila natrag, ali ona bi rađe cvrkutala... druga na metli mu je na dopustu... stigla je i strast... šalje emocije u zrak... kuhar sav znojan bacio se u traženju romantične poezije... jerbo strast mu može preuzeti njegovu "damu"

Hm, i tako kopipejstarka ide napraviti ( ma kopiratiiiiii) da objasni parodiju = ukazati žrtvama na ono što su po društvo štetni foliranti pokušali da sakriju... i na taj način se malo isprdati sa njima i probuditi svijest društva o njihovom foliranju i štetnosti i tako ih učiniti manje štetnim...

Recept za glavnog kuhara:

glava od kopipejstarke,
krv od fuj fuj
srce od one sjene
pluća od manipulatora (ne, kuhar je izjavio da je isti aj fil gud)... ništa, naći će se već žrtva kad će prijavljivati :))))))
sol s Jadranskoga mora
ričet od strasti
rižicu?... ponestaje mi ideja jerbo sam sve poruke i mailove izbrisala... ajde žrtve javite se i nadopunite
potrebne namirnice za krvavice... dajmo žrtve na posaooooo.... samo još dva mjeseca imamo do plesa svih vještica... tamo će naš kuhar uživati sam u krugu svojih izabranica... a ostale patuljke ostavlja lakiju...

Komentari 2

moraš se , ako želiš komentirati
Carmen
Carmenprije 4 godine

Vidi, vidi... moj izdavać se je već pokrenuo... bit će veselja i otvaranja šampanjca kad dovršimo parodiju :))))))

Shadow_
Shadow_prije 4 godine

naucio me mozak u deficitu he he :)

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se