Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!
Savez hrvatskih frizera SHF napokon na web-u http://www.savez-hrvatskih-frizera.hr/index.php prije 6 godina

Komentari 2

moraš se , ako želiš komentirati
nora02091951
nora02091951prije 6 godina

,,,,povodom tvog rodijendana sve najbolje.

SHF
SHFprije 6 godina

Blog12

[povezava=http://www.savez-hrvatskih-frizera.hr/index.php]Savez Hrvatskih frizera na web-u !!![/povezava] ...

SHF
SHF 2. ožujak 2011 159

[povezava=http://www.zagrebancija.com/hr-scena/foto--hrvati-osvojili-vrijedne-nagrade-u-parizu_309246]Zagrebancije.hr[/povezava] [povezava=http://www.youtube.com/watch?v=BJQDc10vhrU]Video HD ,Frizerska Hrvatska repezentacija Paris 2010, Savez Hrvatskih frizera [/povezava] [povezava=http://www.youtube.com/watch?v=xN0NXOpKgXI]Video HD ,Prezentacija nagrađenih frizura ,OMC World ...

SHF
SHF 19. siječanj 2011 186
SHF
član od 18.09.2010 posljednji put ovdje prije 6 godina
Moj profil
O meni
Ime
SHF
Spol
žensko
Godine
25 godina
Mjesto
Zagreb
Ovdje za
savez.hrvatskih.frizera@gmail.com
Zanimanja
Opće
• Frizeri okupljeni u Udruzi frizera Hrvatske, na inicijativu predsjednice Vesne Murtić utemeljili su 30.03.1992. SAVEZ HRVATSKIH FRIZERA.
• Unatoč ratnim prilikama 1992, održano je 1. Prvenstvo frizera Hrvatske u organizaciji Saveza hrvatskih frizera u Zagrebu. Od tada se prvenstva održavaju svake druge godine na kojima sudjeluju najbolje plasirani natjecatelji iz prethodno održanih županijskih natjecanja.
Od 01. srpnja 1996. godine SHF postaje pridruženim članom Hrvatske obrtničke komore.
U veljači 1997. godine SHF postaje članom Svjetske frizerske organizacije (Organisation Mondiale de la Coiffure - OMC) sa sjedištem u Parizu. OHC je organizacija koja broji četiri i pol milijuna frizerskih obrtnika iz preko šezdeset pet zemalja.
• Na međunarodnom natjecanju u Parizu 1998. godine hrvatski frizeri su po prvi put zastupali nacionalne boje neovisne i suverene Hrvatske.

• Za vrijeme održavanja međunarodnog natjecanja u Parizu 1998. godine održan je sastanak upravnog odbora OMC-a za čijeg je člana izabrana gđa. Vesna Kincl Murtić, koja je članove Odbora informirala o dosadašnjem radu i uspjesima naših frizera, među ostalim i o tome da je u sedamdeset godina europskih i svjetskih natjecanja i prvenstava Hrvatska dala europske i svjetske prvake
o Pariz 1937. g. Branka Kincl - svjetski prvak o Pariz 1958. g. Vesna Kincl - svjetski prvak o Pariz 1957. g. Vesna Kincl - europski prvak o Moskva 1968. g. Mato Pruže - europski prvak o Moskva 1970. g. Ivica Vidaković - europski prvak o New York 1996. g. Ana Jakopović - "Najbolji svjetski frizer" o Chicago 2008. Marija Tašić - svjetski prvak
• U ožujku 1999. godine u Cannesu hrvatski frizeri prvi su put pohađali seminar o novim propozicijama suđenja na međunarodnim frizerskim natjecanjima, koje je organizirala OMC - Svjetska frizerska organizacija. Sada Hrvatska ima u Svjetskoj frizerskoj organizaciji međunarodne suce, koji sudjeluju u radu međunarodnih ocjenjivanja na europskim i svjetskim prvenstvima. To su: Ana Markovinović (zlatna medalja) i Ivan Paradenić (zlatna medalja).

• Uz veliku financijsku pomoć Hrvatske obrtničke komore i iznimnim naporima Upravnog odbora SHF-a, koji je os sponzora i donatora prikupio sredstva za nastup cijele ekipe Hrvatske, Hrvatska se prvi puta uspješno ekipno predstavila na svjetskom prvenstvu u Berlinu 2000. godine.
Doajen zagrebačkih frizera gđa. Vesna Kincl Murtić je na svjetskom prvenstvu u Berlinu 2000. godine dobila kao član OMC-a brončanu medalju za doprinos razvoju i unaprjeđenju frizerske struke, i u Milanu 2004. godine na svjetskom prvenstvu srebrnu medalju za rezultate u natjecanjima. Od tog vremena Savez hrvatskih frizera sudjeluje na svim svjetskim prvenstvima: 2000. Berlin, 2002. Las Vegas, 2004. Milano, 2006. Moskva i 2008. Chicago.
• Tokom spomenutog razdoblja od deset godina uspjeh naših frizera bio je sve kvalitetniji i bolji zahvaljujući stalnom radu natjecatelja s trenerima, tako da je 2008. okrunjen izvanrednim prvim mjestom naše natjecateljice Marije Tašić i vrhunskim plasmanom pojedinačnih i ekipnih nagrada od drugog do desetog mjesta.
Obzirom na sve naše dosadašnje uspjehe na europskim i svjetskim prvenstvima smatramo da i dalje trebamo raditi i razvijati našu struku.
Razno
Još i to ...
savez.hrvatskih.frizera@gmail.com

Prijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se