Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Frizerska Hrvatska repezentacija Paris 2010, Savez Hrvatskih frizera ,muzej Mimara 18.1.2011.

19. siječanj 2011 ob 20:14 | 186

[povezava=http://www.zagrebancija.com/hr-scena/foto--hrvati-osvojili-vrijedne-nagrade-u-parizu_309246]Zagrebancije.hr[/povezava]

[povezava=http://www.youtube.com/watch?v=BJQDc10vhrU]Video HD ,Frizerska Hrvatska repezentacija Paris 2010, Savez Hrvatskih frizera [/povezava]

[povezava=http://www.youtube.com/watch?v=xN0NXOpKgXI]Video HD ,Prezentacija nagrađenih frizura ,OMC World Championship 2010 Paris, SHF [/povezava]

U auli muzeja Mimara 18. 1. 2011. održala se prezentacija nagrađenih frizura sa Svjetskom natjecanju frizera u studenom prošle godine u Parizu sa Savezom Hrvatskih frizera osvojio je nekoliko nagrada ;
Mario Trešćec * fantasy * 4
Ana Paska * fantasy * 6
Vlatka Menges * fantasy * 8

Lidija Štokić * Combination * 48
* Trend Cut * 55
* Full Fashion * 53

Marijana Habijanec * bridal * 32
Lara Sošić * bridal * 36
Kristijana Pižir * bridal * 43
Mario Vidaček * bridal * 53
Damir Šimunković * bridal * 60

Matea Knez * 3d marriage * 15

Ivaci Perković * full fashion * 20

Predsjednica Saveza hrvatskih frizera Štefa Kos dobila je medalju OMC-a (Svjetska organizacija frizera) za unaprjeđenje struke i rad u OMC-u.
- Zadovoljni smo uspjesima, na natjecanju je sudjelovalo 750 natjecatelja iz 60 zemalja. Treba napomenuti da se radi o dugogodišnjem radu. Udruga je osnovana prije 106 godina. 30. ožujka 1992. osnovan je Savez hrvatskih frizera i primljeni smo u OMC - rekla je doživotna počasna savjetnica Vesna Murtić Kincl, koja je prilikom govora pustila suzu.
Najstarija humanitarna organizacija u Hrvatskoj
Emotivna Vesna dodala je kako najprije organiziraju prvenstvo u Hrvatskoj te oni koji su najbolji odlaze se predstaviti u svijetu.
Frizeri natjecatelji za natjecanje u Parizu intenzivno su se vježbali tri mjeseca. 2000. godine prvi put su nastupali na natjecanju u Berlinu i od tada sudjeluju svako dvije godine.
- Ovo je najstarija humanitarna organizacija u Hrvatskoj, druga u svijetu po starosti. U Parizu je bilo jako lijepo, ekipa je bila složna, zahvaljujem se svima a pogotovo najmlađem modelu, maloj Lottici koja je imala četiri mjeseca kad je bila na natjecanju (kćer Vlatke Menges) - komentirala je Ana Jakopović predsjednica Udruge.
Nakon kratkog izlaganja uslijedila je revija frizura i predstavljanje njihovih kreatora koji su došli iz svih krajeva Hrvatske. Reviju su svojim dolaskom podržali i Ištvan Varga ,Asja Novaković, podpredsjednica Hrvatskog sabora gosp .Željka Antunović , gosp. Marinka Akrap i drugi .

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se