Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Želja ili Pohlepa

09. srpanj 2012 ob 14:29 | 41
Upravo zbog ( želje ) pohlepe ubijamo, zbog ( želje ) pohlepe krademo, zbog ( želje ) pohlepe lažemo, zbog nje bludimo. Upravo je ona poriv suprotan onim za istinom, pravednošću, životom i ljubavlju. Ona je krivo usmjerena žudnja, izopačena ( pohlepa ) želja. Ona je glad za životom i ljubavlju. Krivo je usmjerena jer se život i ljubav ostvaruju u jednom drugom usmjerenju – kao glad za istinom i pravednošću.

Ne, ne treba mi mnogo, ne treba mi ni hrana ni voda, ali treba mi tvoja blizina, tvoj dodir, tvoj glas, tvoji poljupci, nježan stisak ruke, tvoja blizina. Pohlepan sam za tvojom ljubavlju jer jedino kada sam bio s tobom, pored tebe znao sam voljeti, znao sam što je sreća.


A sad ,Ne znam, ništa više ne znam. Glava je puna misli koje ne mogu obuzdati, niti pohvatati. Čini mi se da me ljeto lupilo kada su mi misli i srce ispunjeni tobom prošlosti moja. Nemam se više snage boriti sa sobom, tražiti anđele da mi te vrate barem samo na jedan dan, jer ime tvoje dozivam i dozivati ću iako znam da je uzalud.
Ubija me pohlepa za tobom, za tvojom dodirima za tvojom blizinom, čekam te danima, mjesecima i godinama, čekati ču te još jer znam da ćemo se jednom negdje ponovo sresti, da ću ti tada priznati kako i koliko sam pogriješio , a ti ćeš me voljeti istom jačinom kao i prije kada sam bio tvoj.

Andrea :))

slika 1154122

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se