Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

fantazija 3

10. lipanj 2013 ob 10:59 | 26
Fantazija 3
Dolazi do kosmatog dela tela. Ulazi u kosmati deo tela jer tu postoji otvor u koju večnost ulazi kao u svoju kuću. Vlaži sve oko sebe ali ne da bi olakšao uspon već da bi ubrzao klizanje prema dnu. Kao da se vraćao natrag u ponor umesto da se uz njega vere. Koristi i vlagu koja je još uvek skrivena u kosmatom delu. On se više ne penje. On sada klizi. On traži oslonac u želji. Želja nalazi oslonac u sećanju. Sećanje je danas u njima praznik. Sebastijan nalazi oslonac u kamenu na dnu reke i na peščanom dnu. Ruke koje su ga do malo pre držale prikovanog za dno sada ga guraju prema njenom nebu. Uzdižu ga i vraćaju takvom snagom da mu se čini da će poleteti izbačen iz kakvog ogromnog i snažnog katapulta. Prave ritam dana i noći. Slušaju muziku koja prati spajanje i razdvajanje dva tela.
Takvu dubinu nikad u životu nije osetio a ulazio je u nju bez nade da će se bilo kada vrati. Bez želje da se bilo kada vrati. Nije mu dala da predahne jer se plašila da će je ostaviti. Da će se iz sna probuditi. Da će ona ponovo zauvek nestati iz njegovih snova. Usporavala ga je kada je osetila u svom telu vrelinu. Želela je da produži koitus do granice kada se ludi i kada se ne razaznaju noć i dan. Bio je njeno dete koje se rađa iz pene talasa. Bio je njen ljubavnik koga ubija da bi ga zauvek ostavila u sebi. Gledala je u njegovo lice kako bi pratila senku njegove smrti i kako bi naslutila njegovo novo buđenje.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se