Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

fantazija 7

10. lipanj 2013 ob 11:02 | 14
Posle tog slučajnog susreta u praskozorje samo još jednom bili su zajedno sami kao onda kadu su ispili svoje prvo i mislili su oboje, svoje poslednje zajedničko piće. Gledali su ponoćnu premijeru nekog ljubavnog filma sa božanstvenom Gretom u glavnoj ulozi. Imponovala im je njena ležernost i hladnokrvnost. Njena uzdržanost i njena nadmoć nad svima sa kojima je dolazila u dodir. Njen manir neukroćene goropadnice i njena želja iz koje je nicao prekrasan beli cvet.
Nije ni pokušao da je dodirne svojom lepom i odnegovanom rukom ali ona se toliko trudila da se od njega odmakne toliko daleko da je prosto poželela da izleti iz bioskopske dvorane. Nije naravno uradila takvo što ludo i nerazumno ali skoro da je uletela u naručje čoveka koji je sedeo odmah do nje. Toliku teskobu nikada više u životu nije osetila. Kasnije kada je o tome razmišljala i kada je analizirala svaki trenutak došla je na pomisao da je ona bila ta u kojoj su se komešale neke neodređene želje i bežeći od njega i mogućnosti da je dotakne svojom rukom ili svojim telom, ona je u stvari bežala od svojih želja glavom bez obzira. Šta je čovek posle svega mogao o njoj da pomisli.
Kasnije su se viđali nekoliko puta na nekim rođendanima ili na nekim svadbama ili na nekim klupskim proslavama kada se proslavljao ulazak u prvu saveznu ligu ili u neki drugi viši stepen takmičenja ili kada se slavila samo uobičajena godišnjica osnivanja nekog kluba koji je svima iz nekog posebnog razloga bio značajan. Jednima zbog nostalgije i žala za mladošću koja je neumitno prošla, drugima zbog veličanja određenih vrednosti i uživanjima u onome što je postignuto. Bilo je i takvih naravno koji su iz svega toga izvlačili i određenu materijalnu koriist. Nisu nikada više bili sami, uvek su sobom vukli svoje partnere kao puževi koji nose svoje kuće na leđima gde god krenu jer im je tako bilo suđeno, jer su možda tako želeli, jer su se na taj način osećali jakim i sigurnim. Možda su se bojali mogućnosti da ih oduva oluja strasti i da budu roblje svojih želja.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se