Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

pričaj sa mnom

08. listopad 2015 ob 09:50 | 46
Ti si bila i ostala moja voljena i jedina i nisam nikako hteo da te povredim ni sa onim što sam učinio ni sa onim što sam rekao. Sve ono ružno što je bilo i ostalo u meni to je moja nemoć da na pravi način budem tvoja ljubav. To je moj otrov koji kola venama kao tihi ubica iz tamne kišovite noći. To pokazuje moju ograničnost kao umnog bića koje nekada ne misli svojom glavom, a možda uopšte nije nikada ni mislilo svojom glavom. Sad tek vidim kuda je sve ovo krenulo ali ne vidim kada će se i kako sve ovo među nama završiti. U mnogim stvarima bila si u pravu, a bolje bi za nas bilo da nisi. Bolje bi bilo das mo naš brod usmerili ka nekom pustom ostrvu i tamo zauvek ostali zaboravljeni od svih. Ljubavi moja ne mogu te i da hoću zaboraviti jer ti si u meni buđenje i san, zato ponekad imam košmare i zbog toga ponekad i u snu plačem misleći da si još uvek u gorkoj javi. Ne budi ogorčena jer ja sam sa druge strane tvoga sna, tvoje naličje ljubavi.

Linija je otvorena samo za tebe i tako će stalno ostati pa bio kompjuter uključen ili ne, pa bilo u kući struje ili ne. Kada kompjuter bude uključen videćeš malu plavu ružu u desnom gornjem uglu svoga ekrana. To ja pokušavam da stvorim zasebno nebo koje sam ti obećao jedne kišovite noći kada sam bio pijan i pokisao do gole kože i drhtao iznad tebe kao trska iznad vode i voleo te svim zvezdama koje te noći iz ne znam kog razloga nisu treperile na nebu nego u mojoj skrhanoj duši, da li zbog oblaka i kiše ili iz nekog razloga koji je ipak ostao sakriven duboko u nama. Pričaj sa mnom ili mi ostavi poruku. Može i poruka o vremenu, jer to je najprirodniji način da pratimo kretanje vremena u nama i oko nas, da vidimo gde smo u vremenu, da vidimo kuda se krećemo i da li smo otišli tamo gde svi idu ili smo zalutali u neku legendu.

Pusti muziku koju ti neumorno šaljem ona je jedini put do tebe. To su u stvari moja pisma koja ti nikada napisao nisam. To su moje reči koje ti nikada nisam šapnuo. To je moja čežnja koja te nikada nije dočekala. Zaboravi ko ti je poslao i slušaj je. Zaboravi da sam postojao ikada ali me ne mrzi zbog toga, jer ću kao cvet uvenuti ne znajući zbog čega venem. Ne znajući da sam postojao samo zbog tebe.

Ako si ranjena teško i ako je rana neizlečiva onda nađi neko tiho mesto u mojoj duši i iskrvari na poljima crvenog maka. Nigde se bolje osećati nećeš nego tu gde si bila i ostala voljena lepoto i snago moja što si nebo držala na svojim providnim ali tako snažnim ženskim dalanovima i što si bojom vatre obojila ceo naš život od izvora do ušća. Sećanje moje od boje pepela.
Šta si mi spremila ljubavi moja jedina. Vidiš hteo sam da te predstavim ljudima na tvom sopstvenom profilu da bi shvatili kakvu dragocenost imaju. svi su se ućutali i nije se čuo ni ptice poj i nije se od tebe video ni zvezda sjaj. obožavana moja kraljice imaj milosti prema meni i ne pogubi me pre zore, ne pre nego što osetim slast tvoje pobede.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se