Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Sve Vrste Dekorativnih Radova U Sklopu Moleraja

30. studeni 2014 ob 15:06 | 98
Uređenje unutrašnjih prostora zasniva se uglavnom na korišćenju boja , primenu najrazličitijeg dekorativnog materijala, kombinacije gipsa i različitih izvora svetlosti i dr. Sa kvalitetnim i inovativnim materijalima koji su u korak sa najnovijom tehnologijom dolazi do najviših standarda.

Važno je da se na što uspešniji način realizuje svaki Vaš zahtev, želja i zamisao, o čemu treba da vodi računa svaka profesionalna firma koja se time bavi i svaki ponaosob majstor u sklopu nje. Brza i kvalitetna usluga je na prvom mestu za sve građevinske radove od moleraja do gipsanih i dekorativnih radova. Specifični uslovi kao što je velika kvadratura poslovnog prostora, banke, restorana, zdravstvene ustanove ili nekog drugog sličnog objekta i zahtevi koje ovakvi objekti iziskuju, za profesionalce ne predstavlja nikakav problem.Vise informacija procitajte ovde.

Ukoliko ste rešili da u potpunosti preuredite Vaš dom ili neki drugi prostor i angažovali firmu koja će izvoditi radove (što je svakako najbolje rešenje u tom slučaju), Vi nemate razloga za brigu. Oni će se apsolutno pobrinuti za svaki korak adaptacije od molerskih i farbarskih radova do svih dekorativnih radova koje ste zamislili. Zidovi će prosto zablistati, stolarija dati poseban efekat kao i svi drugi detalji u prostoru.

Osnovne karakteristike moderno dekorativnih materijala:
• Mogu zadovoljiti svaki zahtev u svim poslovnim i stambenim objektima.
• U njihovom sastavu nalaze se najnaprednije supstance bez toksina što ih čini ekološki prihvatljivim za upotrebu.
• U poređenju čak i sa najskupljim i najizdržljivijim tapetama imaju mnogo veću funkcionalnost.
• Pored širokog raspona u mogućnostima teksture krasi ih lep moderan izgled kao i veoma pristupačna cena.
Molersko dekorativne tehnike omogućuju brze i jednostavne promene izgleda i dizajna bilo kog prostora. Ovaj vid dekorisanja zidnih površina vodi do sigurnog ekskluzivnog estetskog efekta.

Samo neke od najpopularnijih i najzastupljenijih tehnika:

• Primena špatulata uglavnom je vezana za prestižne objekte i dekoraciju zidova u njima. Često nazivan “lažnim mermerom”, reč je o dekorativnom materijalu koji oplemenjuje svaki moderan objekat, u klasičnim enterijerima daje na lepoti.

Kada se govori o samom sastavu ovog materijala tj. najfinije kamene prašine reč je o smesi sa kolorantima i uljima koji u završnoj fazi nanošenja omogućuju onaj čarobni sjajni efekat i tragove koji na zanimljiv način prikazuju kako se smesa nanosila.

Što se tiče samog izgleda, materijal je poput neprozirne paste u kojoj se nalazi prirodni kamen i sjajni ili mat efekat. Glačani kamen ili mermer takođe čine samu strukturu i izgled što zavisi od samog izvođenja i tehnike.

• Još jedna u nizu bezbroj dekorativnih tehnika veoma zastupljenih jeste otoćento. Ovim paropropustnim premazom mogu se ukrasiti svi klasični ili moderni enterijeri. Dekorativna rasveta i reflektori mogu u velikoj meri doprineti izuzetno lepim efektima u prostoru, a površine će izgledati poput somota. U pitanju je potpuno neškodljiv materijal sa vodenom bazom.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se