Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Fascinantno

15. svibanj 2009 ob 17:41 | 222
Staviti jagode sa šlagom u hladnjak,na blagoj vatri podgrijati pijetla u vinskom umaku,onda otvoriti boce,postaviti stol sklepan na brzu ruku,ponovo se navrat nanos spustiti do trgovine po papirnate ubruse i još jednu bocu Silvanera.Pripremiti lonac za kavu,istuširati se,namirisati,očistiti uši,pronaći košulju koja nije previše zgužvana,smanjiti jačinu svjetla,isključiti mobitel,staviti glazbu Tebi dugujem...

Jer tebi dugujem
ono sve što se najviše cijeni
tebi dugujem ovu moć
koja raste u meni...


ali ne preglasno.Zgodno složiti kosu ,upaliti svijeće,vidiš,vidiš,udahnuti,izdahnuti,više se ne gledati u zrcalo.A kondomi,u ladici noćnog ormarića,nije li to preblizu,a u kupaonici,to je možda predaleko.Cin-cin...može li se pošteno reći da situaciju čvrsto držim u rukama.

Ulazi on lijep kao san.Većera je bila uf...moš mislit.Poljubac...pregibam se do njegovih usana,privija se uz mene,kao da njegovo tijelo traži još mjesta uz moje.Usta mi gore,ispijam gutljaj vina,promatra me,prislonio je čašu na obraz,lagano svjetluca u prozirnosti stakla,boji mu se nos i dio oka.

Bilo je fascinantno sve dalje,na odlasku rekao je,htio bih te nešto zamoliti,samo nešto,htio bih te pomirisati,pa kako nisam odgovarala,rekao je to užasno želi cijelo vrijeme.Držala sam ruke duboko zabijene u đžepove suknje jer bih inače...Zašao mi je iza leđa i nagnuo mi se nad kosu,dugo je ondje ostao a ja se se osječala tako uzbuđeno,onda mi je zadigao kosu ,još otkopčao sljedeća dva gumba moje košulje,tako natopljene slašću,osjetila sam njegove nosnice na vrhu ključne kosti.
Šapnuo je,onda...šta kažeš,ovdje ,tamo,većeras,odmah,u devet sati,točno opet na ovom mjestu?
A ja brojim u sebi,da,ne...curo zbroji se,ako misliš da je to pametno,samo zato što se lijepo zna nasmiješiti ,onda si u gadnoj gabuli.Navedite mi jedan jedini razlog zbog kojeg bih trebala prihvatiti poziv.Jedan jedini razlog,Bože mili,imam li neko lakše pitanje.

Komentari 3

moraš se , ako želiš komentirati
jedrilica
jedrilicaprije 7 godina

bože mili dali će to potrajati..neće..razlog neznam...

haiku
haikuprije 8 godina

jednom se živi

hermes
hermesprije 8 godina

prelijepo si to napisala...a...komentar...nema...svaki će biti nedostojan...još se osjeti kako mirišiš...ispod ta dva, otkopčana gumba...

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se