Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Kurvanjska posla...

26. studeni 2013 ob 14:14 | 74
Možda on nema kofer Louis Vuitton( iz principa), ali mokasine ferre (mekane kao kurčija koža) dobro bi mu pristajale na stopalima uvek u stanju pripravnosti.
Možda više i ne boravi u petoj telefonskoj zoni, mada recimo, za ovu priliku gnjecavog utorka, mogao bi biti u Santo Domingu, zbog nekih samo njemu znanih razloga, a opet na bezbednoj udaljenosti od žena koje su uvek, ali uvek želele da mu daju sebe, u popunosti, na prvu loptu,bez razmišljanja...
On je uvek prijatan, a to je osobina koja je zamrla u ovim vremenima...On je uvek prijatan-dok je prisutan, a kada nije-svakako je opet prijatan-jer nestane i ukloni sve tragove sopstvenog bivstvovanja...Ukloni brojeve, adrese, slike, karte...I skoro da vidim, kako teši jednu tamnoputu potencijalnu ljubavnicu koja histerično urla ( tamo u Santo Domingu), grči svoje lepo lice: ,,Esta casa es una carcel!!!!" Ona traži u njemu spasa, ona bi princa, a opet-ona ne zna da on nema vremena da spasava tuđe žene, može da je poševi strasno, pa onda nežno, dovoljno za jedan život-u prolazu, dok joj iz Perry Elis torbe sa srebrnim lancem ispadaju ključevi od auta, dečje maramice, mobilni...
Kolutam očima, razmišljam kako bi trebao lično on da ukoriči sve ovo, jer nisu pisci najkurvinskije prostitutke A klase, mada pišući,ispada da trgujemo tuđom i svojom intimom, a to bi ipak mogao pomisliti samo neki ispljuvak od čoveka, ali ne i on, on ima muda (:

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se