Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Uz kafu...........

06. travanj 2014 ob 16:15 | 92
Miris tople kafe, šolja na terasi, paradoks tela-iscrpljnost koja me drži u budnom stanju.
Čovek preko puta smrtno ozbiljan, zadubljeno čita neki članak -nisam sigurna koliko sveže dnevne štampe,jer možda mi se priviđa-ali ono je naslov o krijumčarenju mocarele.......On je bled,ispijen,zastrašen, u meni to izaziva smeh, poželim da mu kažem: čekaj,diši,to je samo mocarela, ne smeš sada da doživiš infarkt, ostavi to predinfarktno stanje za neke teže priče....
Pažnju posvećujem keksu,koji su mi doneli na tanjiriću, uz kafu, da sam u obližnjem kafeu,to se desilo ne bi, oni znaju da keks mrvim prstima, ako već nemaju kvalitetnu mrvu čokolade,za na jedan zub, ne treba mi ovaj tužni keks.

Pogledam na displej, oh...Tamo negde je sada noć. Neko možda nešto kreše ili navlači svileni pokrivač preko bubrega dok nemirno spava...Da, znam, svila nije pogodna za hladne ljude, ljude koji sve drže pod kontrolom, svila je dobra za one koji ne vladaju sopstvenim željama, životima,htenjima...Bar svila rashladi uzavrelu situaciju...Onako ad hoc, drugačije i ne treba.

Miris tople kafe i osvrt na neko drugo vreme, dok prsti prijanjaju uz finu keramiku, bride od toplote, koja izaziva sećanje na neku scenu,neke knjige,koja je pod upitom, da li će ikada biti završena...,,Imao sam kolekcije gondola, koje sam ručno bojao, svaki detalj...Sada je sve drugačije, projektujem prave brodove, po ceo dan žderem ovsene pahuljice, dani mi liče na Kineze, svi su jednolični, ne želim o tome više ni da pričam..."

Komentari 7

moraš se , ako želiš komentirati
GIXER
GIXERprije 3 godine

jeli se slučajno ova birtija zove"psihijatrija"........promjeni ti birtiju...jbg..:)))))))))))

tidra
tidraprije 3 godine

Nije psihijatrija, na psihijatriji verovatno služe pilule umesto keksa (:

plemeniti001
plemeniti001prije 3 godine

Drugi put pozovi mene na kavu....neču doči u svilenoj košulji....

tidra
tidraprije 3 godine

A, ni havajskoj sa palmama ahhahha

plemeniti001
plemeniti001prije 3 godine

doču gol

unac
unacprije 3 godine

ne volim ni keks uz kafu ... :)))

tidra
tidraprije 3 godine

Normalnoooo (:

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se