Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Današnji Vicevi 04/23/2012 11:32:48

23. travanj 2012 ob 11:32 | 42
Negdje u šumovitim planinama u Švedskoj razgovaraju vuk,lisica i medvjed gdje će ko ići na ljetovanje.Vuk reče:- "Ja ću ići na obližnje jezero.Imaju blizu pašnjaci sa ovcama i jagnjadima.Okupiće se staro društvo,ma biće super!"Lisica će:- "Ja obožavam seoski turizam,i ove godine ću sa svojim drugarima kampovati kraj neke farme kokošaka.Biće ludo i nezaboravno!"Pitaju medvjeda gdje će on ići a on im odgovori:- "Ma ja ću kod svojih u Bosnu!"
Viceve omogućio ovaj blog: Vicevi Dana.

Zašto tri policajca zajedno idu u ophodnju?Jedan zna čitati i pisati, a druga dvojica su osiguranje za genijalca!
Mujo i Haso krenuli na putovanje oko svijeta. Kada su došli do Afrike, opkole ih divljaci i spuste ih u jamu. Poslije nekog vremena dođu divljaci i izvuku Muju da ga odvedu na mučenje. Stane Mujo ispred poglavice plemena, a zatim dobije svoje pitanje: - Mujo, hoćeš điđi-miđi ili u vrelu vodu? Mujo si razmišlja... Znam što je vrela voda, najebo sam. Odluči se Mujo za điđi-miđi. Potom ga cijelo pleme koji su bili homoseksualci oderaše do boli. Vraća se Mujo u jamu pita ga Haso što traže, a Mujo mu odgovori: - Pitaju te hoćeš điđi-miđi ili vrelu vodu, a điđi-miđi znaći da te svi kresnu. - Ma ja idem u vrelu vodu. Ne dam svog ponosa. - odgovori Haso. Nakon toga, dolaze i odvode Hasu pred poglavicu i isto pitanje: - Điđi-miđi ili vrela voda? Kad Haso odlučno kaže vrela voda, a poglavica na to odgovori: - Ipak ćemo malo điđi-miđi dok se voda ne zagrije.

Komentari 0

moraš se , ako želiš komentirati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se