Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Slatka Mia

06. travanj 2014 ob 12:24 | 2497
Mia je tek završila fakultet i odrađivala pripravnički u našoj firmi. Mlada, lijepa, vesela. Mijenjala je često frizuru, nekada je kosu vezala u rep, a nekada, kao tu noć, pustila je svoju smeđu, valovitu kosu, da joj padne na gola ramena. U crnoj, širokoj haljini, koja je sezala do polovine njenih divno oblikovanih nogu, izgledala je sjajno.
„Zovi me Mia.“ – nasmijana mi je pružila ruku prijateljica moje kolegice, koja je organizovala zabavu za njen rođendan.

„Slatka si, Mia.“ – poljubio sam joj ruku i nasmijao se.

Mia je tek završila fakultet i odrađivala pripravnički u našoj firmi. Mlada, lijepa, vesela. Mijenjala je često frizuru, nekada je kosu vezala u rep, a nekada, kao tu noć, pustila je svoju smeđu, valovitu kosu, da joj padne na gola ramena. U crnoj, širokoj haljini, koja je sezala do polovine njenih divno oblikovanih nogu, izgledala je sjajno. Posebno zbog poprsja, koje je bilo providno i kroz koje su se nazirale polovine njenih lijepo oblikovanih grudi srednje veličine. Njene noge, dolazile su do izražaja na štiklama sandala u kojima je graciozno hodala po sali, plesala, ćaskala sa gostima.

U jednom trenutku je sjela na kauč i prekrstila noge. Njena haljina se zavukla i otkrila prelijepe butine, zbog kojih sam osjetio uzbuđenje i jaku želju da je imam. Kao da je osjetila, pogledala me nasmijana i namignula mi, te nastavila da razgovara sa jednom djevojkom, mazeći se po listu desne noge. Iskoristio sam prvu priliku i pozvao je da plešemo. Nisam mogao sakriti uzbuđenje kada sam pod dlanom desne ruke, preko tanke haljine, osjetio njena leđa. Priljubio sam je čvršće sebi i počeli smo plesati. Gledala me ravno u oči i pratila moje korake. Koristio sam svaku priliku da joj preponama dodirnem butine, spustim dlan na dno njenih leđa i nabreklinom dodirnem po stomaku. Kad god ga je osjetila, progutala bi pljuvačku i nevješto pokušavala da sakrije uzbuđenje.

Nisam imao dileme, željela je isto što i ja. Odveo sam je u sobu na sprat, zaključao vrata za nama i nasuo nam piće.

„Tako si lijepa i nježna, Mia...“ – dodao sam joj čašu sa vinom i sjeo preko puta nje.

„Hvala... Prijatno mi je s tobom. Lijepo plešeš.“ – prekrstila je ponovo noge i skupila ruke na koljenu.

Skidao sam je pogledom dok smo pričali o neobaveznim stvarima. Zavaljen u fotelju bezobrazno sam buljio sam u njene noge. Osjetio sam kako je pomalo obuzima osjećaj nelagode zbog nesigurnosti u moje namjere. Sjedila je i dalje na kauču, ne pomjerajući se. Prišao sam joj, kleknuo i spustio joj jezik na usne. Zbog načina na koji mi je zamrsila prste u kosu osjetio sam da joj je lakše što počinje ono zbog čega smo se izdvojili od ostalih.

Ljubio sam je nježno, grickao usnice, prelazio jezikom po vratu. Mia me sve strasnije ljubila, milovala me po leđima, otkopčavala dugmad na košulji. Spustio sam dlan na njeno koljeno i počeo polako prelaziti po njenoj butini. Naježio sam se od osjećaja ugode. Počeo sam dublje da prodirem jezikom u njena usta i nastavio da milujem i stežem njenu butinu. Ruka mi je kliznula dublje pod haljinu i vrhovima prstiju napipao sam rubove njenih gaćica. Zavukao sam ruku dublje i dlanom počeo da joj milujem stomak. Ljubila me još jače, još strastvenije. Počela ja da se odiže guzom i dlanom desne ruke miluje po nabreklini na pantalonama. Spustio sam se niže, žvalio je po vratu i preko haljinice nježno grizao njene nabrekle grudi.

Odmaknuo sam se i kleknuo na pod. Uzeo sam joj stopalo lijeve noge u dlanove i lagano prešao jezikom po njemu i počeo da joj oblizujem zglob, a onda da se penjem po listu do koljena.

„Sviđaju ti se moje noge...?“ – pitala me pomalo drhtavim glasom.

„Aha... Lijepe su...“ – mirno sam joj rekao i počeo da joj ljubim list desne noge, od koljena prema zglobu.

„Hmmmm... Ježim se...“ – pomjerila se unazad i počela nježno da steže svoje sise preko haljine.

Nastavio sam da joj milujem noge, uživao sam u njima. Milovao sam joj i stezao listove, a obrazima i jezikom prelazio po butinama. Prešao sam dlanovima po njima, namjestio ih na moje nadlaktice, a onda ih stegnuo i raširio. Mia me gledala, čekala moj naredni potez. Pogledao sam je i naglo je povukao prema sebi.

„Haa-a...“ – oteo joj se uzdah, oslonila se dlanovima na kauč i poče da diše kroz nos.

„Kako lijepa pičkica...“ – rekao sam i prislonio usne na providne gaćice na kojima se ocrtavala Miina nabrekla ljepotica.

Prstima sam ih pomjerio u stranu i vrhom jezika počeo da prodirem između nabreklih usmina. Oteo joj se još jedan uzdah, izvukla je ruke iz bretela haljine i spustila ih naniže. Njene sisice su iskočile i ona poče da ih steže rukama. Podigla ih je prema ustima i jezikom lickala bradavice. Gledao sam je u oči i sasvim laganom samo vrhom jezika klizio između njenih usmina. Poljupcima sam obasipao dno njenog stomaka, lizao je po predjelima oko venerinog brijega... Počela je da vlaži, da tiho stenje. Svukao sam joj gaćice i ponovo raširio noge, podižući ih u vis. Malena joj se otvorila i nekoliko puta sam vrhom jezika dodirnuo ulaz u nju.

„Uuuu.. Kako je dobro... Daaaj...“ – stresla se i još više ovlažila.

Počeo sam da joj ližem pičkicu strasno, predano. Kružio sam jezikom po njoj, dodirivao vlažnu rupicu, a onda se penjao prema njenom klitorisu i stezao ga usnama. Mia je spustila ruke na moju glavu i blago me čupala za kosu. Disala je sve brže, vlažila i povremeno se odizala guzom od kauča. Dlanovima sam joj gurnuo noge prema ramenima i ulaz u njenu ljepoticu mi je bio potpuno dostupan. Počeo sam polako da guram jezik u njenu lijepu pičkicu.

„Ah... Ah... Ah... HMMMM....“ – jecala je, stenjala i grizla donju usnu.

Predano sam je jebao jezikom, stezao joj butine, penjao se rukama do njenih grudi, pa nazad. Mia je obilno vlažila i sokovi su joj ovlažili ulaz u guzu.

„Aaaaaa... Jebo te... Jebeš me jezikom... Tako me dobro jebeš jezikom.... Ah... Ah... Ah...“ – nabila se međunožjem u mene, jako i iznenada, i odgurnula unazad, dočekao sam se rukama iza leđa i usisavao joj uspaljenu pičkicu. – „Joooj... Šta mi radiš, jebo te... Šta mi to radiš... Ha-ha-ha...“ – nabijala se pičkom u moja usta u stojećem položaju, savijena u koljenima. Čvrsto me s obje ruke primila za glavu i počela da drhti. Bila je sve vlažnija, sve vrelija... Noge su počela da joj se tresu, guza joj se grčila, a ona je širom otvorenih usta i zatvorenih očiju grcala. Lizao sam je po cijeloj pičkici, po ulaz u nju, između usmina, usisavao klitoris. Počela je jače da se trlja po mojoj faci čupajući me za kosu, škripeći zubima. „Vvvvv... Svr-ši-ćuuuuu.... Haa... Ha... Ha...“ – usisao sam je cijelu i Mia urlajući poče da svršava čupajući me za kosu i udarajući rukama po komodi ispred nje. „AAAAAA... AAAAAAAA.... DAAAAAAAAAJJJJJ...“

Legao sam na pod i Mia se čučeći namjestila iznad mojih usta.

„Još... Još me jebi jezikom... Želim to... Želim... Daa... Daaa... Aha... Aha...“ – primaknula je lijevu sisu svojim ustima i lickala bradavicu jezikom.

Sva vlažna, otvorena, lako se nabijala na moj isplaženi jezik. Zgrabio sam joj guzove i jako ih stegnuo. Okrenula se, spustila se pičkicom na moja usta i nervozno počela da me oslobađa pantalona. Čvrsto je stegnula rukom već nabrekli ud i počela da ga puši. Stresao sam se od ljepote, pomilovao je po nogama, zagrlio oko struka i jezikom počeo da lupkam po nabreklom klitorisu. Mia jače poče da ga puši, drkajući ga jednom rukom, a drugom udarajući po svojoj guzi.

„Želiš li da te jebam, Mia...“ – ustao sam i namjestio je na sve četiri preko kauča.

„Želim... Daj... Jebi me... Odmah... Odmah me jebi...“ – širila je noge i namještala se.

„Želiš li da ovim kurcem pocijepam tvoju lijepu pičkicu?“ – počeo sam glavićem da joj mazim klitoris i njime prelazim između usmina do ulaza u nju i nazad.

„Aaaah... Jeee... Želim... Jebi me... Nabijaj kurac u moju uspaljenu pičkicu, molim teeeeeee... AAAAAAAAAAAA.... AVVVVV...“ – svršila je u trenutku kada sam joj nemilosrdno, do kraja nabio kurac u pičkicu. Grizla je naslonjač na kauču, guza i butine su joj se tresle.

Nabijen do kraja u nju pustio sam da je prođe orgazam, a kada sa malo smirila, polako sam počeo da ga vadim iz nje. Mia je teško disala, ne pomjerajući se. Iz pice su joj se sokovi slijevali niz butine, kapali na kauč. Prišao sam joj i kurcem mokrim od sokova njene pičke prelazio po obrazu.

„Jel želiš ovim kurcem da te jebem, Mia?“ – mazio sam joj lijevom rukom guzu i namjestio glavić na njen isplaženi jezik.

Nije mi ništa rekla, samo me gledala i oblizivala i gutala glavić. Nabio sam joj ga nekoliko puta u usta, a onda se vratio i nastavio da je jebem. Ovoga puta nježno. Sasvim polako, nabijao sam joj kurac do kraja i vadio ga. Mazio sam je po guzi, leđima, zavlačio ruke i stezao joj sise.

„Mmmm... Jebi me... Samo me jebi... Želim da me jebeš, želim to...“ – dahtala je i stenjala.

Uživali smo jedno u drugom, nježno sam prodirao u nju... Ali kada sam pod dlanovima osjetio nježnu i meku kožu njenog struka, u meni se probudila zvijer. Iznenada i neočekivano, grubo sam nabio kurac u nju, do kraja, i divljački počeo da je karam.

„AAAAH... AAAAAH... Stani... Nemoj... Stani... Čekaj... Čeeee-kaaaaaaaj... Aaaaaaaaa...“ – pokušavala je da se odmakne, ali moji udari su bili isuviše snažni.

„Ooooh, Mia... Kako si lijepa... Kako si slatka, kurvice...“ – jako sam joj stegnuo struk, i nemilosrdno nabijao kurac u nju.

Jebao sam je divlje, strasno, predano. Mia je vrištala, molila me da stanem, ali nisam se obazirao. Tvrd i nabrekao kurac probijao je njenu vrelu, usku i vlažnu pičkicu. Jebao sam je, nježnu, lijepu, naguženu preko kauča, razvaljivao sam nabreklim udom njenu lijepu pičkicu.

U jednom trenutku sam stao. Polako ga vadio i ostavio samo glavić u njoj. Mia je jecala, izbezumljena, izjebana, nije ništa govorila, samo je teško disala i stenjala. Polako sam kliznuo lijevom rukom po njenim leđima, zamrsio prste u njenu kosu i jako je počupao i izvio je prema sebi.

„Sama se nabijaj na kurac, malena.“ – namjestio sam je džeći je za kosu, izvijenu u leđima i samo glavićem probijao njenu malenu.

„Je-bi-mm... hhh...“ – ostajala je bez daha, nemoćna, napaljena.

„Sama sa nabijaj, malena...“ – pomazio sam je po nozi i guzi i nastavio da je jebem glavićem.

„Sssss... Haaaaaaa... Haaaaaaa.... Aaaaaa...“ – počela je sama da se nabija na kurac, najprije polako, a onda sve brže i jače.

Zgrabio sam je za sise i primaknuo sebi. U tom položaju, kurac mi je bio duboko u njenoj pičkici, koja je počela da se grči oko njega. Stezao sam joj sise i žvalio je po vratu. Mia je ostajala bez daha, zabacila glavu unazad, stezala i širom otvarala oči. Srce joj je divlje udaralo, pičkica počela jače da se grči. Kliznuo sam dlanovima po njenom ravnom stomaku i prstima raširio nabrekle usmine. Klitoris joj je pulsirao, sokovi se cijedili iz nje. Nabio sam joj dva prsta desne ruke u usta, Mia ih je progutala i počela da ih liže, puši, grize. Kada ih je dobro ovlažila, spustio sam ih i srednjim prstom počeo da joj lupkam klitoris.

„Aaaaaaaa... Aaaaaaaaaaaaaa... Neeeeeeeeeee... AAAAA-JA-JA-JAAJ... OOOOOOOOOOOO....“ – urlikala je i uvijajući se pod mojim rukama svršavala jako, divljački, grebala me po rukama, mrdala glavom... Intenzivirao sam joj orgazam grubo joj trljajući pičku svim prstima. Nabijenoj do kraja na kurac, tijelo su joj potresli tri uzastopna orgazma. Teško je disala, drhtala pod mojim rukama, u njenoj malenoj je pulsirao moj nabrekli i tvrdi kurac...

Osjetio sam da sam pri kraju, tijelom mi je prošla jeza i počelo je da mi tutnji u ušima. Spustila se ispred mene, i isplaženim jezikom i otvorenim ustima počela da mi ga liže, mazi obrazima... Nagnuo sam se malo, lijevom rukom joj skupio kosu iza potiljka i pomjerio glavu unazada. Gledala me svojim krupnim, ucakljenim očima i palacala jezikom po kurcu koji sam usmjerio prema njoj i počeo da ga drkam.

„Oh... Oh... Oh... OOOOOO... HAAAA...“ – urliknuo sam grčeći se i obilnim mlazovima sperme počeo da joj zalijevam slatku, jebozovnu facu.

Prvi mlaz je doslovno zapljusnuo, a drugi i treći, takođe obilni, izlili su se po njenom nosu, ustima, jeziku... Pao sam na kauč i sjeo raširenih nogu. Mia je kleknula između njih i pušila mi ga i mazila se polunabreklim udom po obrazima, sve dok nije pokupila i posljenju kap. Uvijajući se, počela je da se penje prema meni... Nježno sam je ljubio, mrsio prste u njenu kosu, milovao po leđima, guzi, nogama. Dugo smo se ljubili i mazili...
„Tako si sladak...“ – cmoknula me u usne i otišla u toalet, a onda se vratili na zabavu.
slika 1803591

Komentari 1

moraš se , ako želiš komentirati
Neotporna
Neotpornaprije 1 godinu

Slikovito )))

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se