Stranica Mojnet.com 1.6.2017 prestaje sa radom. Svi korisnički računi i sadržaji će biti izbrisani. Hvala na razumijevanju!

Šta ženu navedi na preljub?

14. rujan 2014 ob 12:42 | 127
Nema jednostavnog odgovora na pitanje zašto žene varaju, ali postoje neki najčešći razlozi. Mnoge žene su u vezi u kojoj im nedostaje sexa, pažnje, romantike, komunikacije... Kad-tad to će dovesti do preljuba.
Sve je više govora o ženama preljubnicama i prošlo je vrijeme kada su muškarci uglavnom bili ti u koje se zbog varanja upiralo prstom. Što će to nečiju suprugu ili djevojku otjerati u krevet drugom muškarcu?

Priču o preljubnicama započet ćemo s primjerom majke troje djece koja je zbog nedostatka pažnje, komunikacije i bliskosti sa suprugom sreću odlučila potražiti na drugom mjestu.

Nakon troje djece počela se osjećati neprivlačnom i nedovoljno cijenjenom. U njezinim očima suprug je bio nemaran. Osjećala se kao da ima četvero djece. "Supruga sam varala 99 posto zbog nedostatka komunikacije, a samo jedan posto zbog sexa", rekla je.

Bilo da su žene u vezi nesretne zbog nedostatka sexa, ljubavi, pažnje, komunikacije... vrlo je moguće da će njihovo nezadovoljstvo rezultirati preljubom.

Evo nekoliko razloga koji će ženu otjerati u krevet drugom muškarcu:

● Zapostavljenost
Kada je suprug ili dečko emocionalno nedostupan i kada ignorira potrebe žene, a čitavo vrijeme žena pokušava uspostaviti komunikaciju, a muškarac ni tada ne obraća pažnju, Elizabeth Sloan, terapeutkinja i savjetnica za parove, to naziva yadda, yadda faktorom. Sve u svemu, žena će pokušavati neko vrijeme doprijeti do muškarca, ali s vremenom će odustati i potražiti nekoga tko je razumije.

● Sexualna neispunjenost
Čak i onda ako je sex u vezi redovit, možda žena sexualno nije ispunjena i zadovoljna, tvrdi Sloan. Žena će pokušavati ukazati muškarcu na svoje potrebe, ali često se dogodi da tada žene dobiju odgovor kao što je: "Pokušavaš me naučiti kako da budem muškarac" ili "Ne cijeniš me kao ljubavnika". I da, ponekad žene, ako nisu zadovoljne sexom, nađu nekoga tko će ih zadovoljiti.

● Ljutnja zbog neriješenih situacija iz prošlosti
U ovom slučaju najčešći scenarij je taj da je u nekom razdoblju zajedničkog života suprug prevario ženu. Nakon preljuba su ostali zajedno, ali se žena nikada nije s tim suočila i želja za osvetom se pojavila kada joj se ukazala prilika za preljub, tvrdi savjetnica za parove.

● Izgubljeno poštovanje
Svi mi volimo vjerovati u to da je netko uplovio u bračne vode isključivo iz ljubavi, ali ako muškarac iz nekog razloga s vremenom prestane biti ono što je nekada bio, izgubi samopoštovanje, samopouzdanje i odustane od svega, ni u očima supruge neće biti bolji. Žena će takvog muškarca prestati poštivati i u nekom drugom će pronaći sve ono čime ju je njezin suprug jednom osvojio.
slika 1852545

Komentari 2

moraš se , ako želiš komentirati
nosogur
nosogurprije 2 godine

nedostaje ti razlog broj jedan: iz osvete, jer ih je muž upravo prevario. tada tako lako ulaze u tuđe krevete.

Freyica000
Freyica000prije 2 godine

a drugi muškarac je opet onaj isti , na njenu žalost, jer 99, 9 posto muškara htjelo bi za svoju ženu imati istovremeno i sveticu i kurvu-k a t a s t r o f a...važno da oni isprazne svoje kojone, a kako je ženama, da li su zaista zadovoljne ili glume...hmmm trebalo bi i dalo se o tome raspravljati i pisati

Unesi email osobe kojoj želiš preporučiti ovaj blog.
trajni linkPrijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se