Politika privatnosti na Mojnet.com

U postupku registracije korisnika internet portala Mojnet.com (»internet portal«) moramo od vas pridobiti neke vaše osobne podatke. Ponuđać internetskog portala («Ponuditelj«) upravljat će vašim osobnim podacima sukladno sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Politika privatnosti opredjeljuje način i metode, koje koristimo u povezanosti sa zaštitom te prikupljanjem, korištenjem i posredovanjem vaših osobnih podataka.

Registracijom na internetskom portalu suglasni ste s načinom zaštite, postupanjem i prosljeđivanjem vaših osobnih podataka na način, koji je opisan u politici privatnosti.

Ponuditelj jamči članovima zaštitu osobnih podataka, koje jamče prilikom registracije, sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka (ZZOP-1). Svi posredovani osobni podaci članova namijenjeni su isključivo korištenju na internetskom portalu te administraciji usluga, a te podatke ponuditelj će koristiti ili razotkriti samo za namjene, radi kojih ih je s vašom privolom prikupljao odnosno na zahtjev službenih organa Republike Slovenije. Ovaj internet portal može prikupljati određene podatke o vašoj posjeti, kao što su ime ponuditelja internetskih usluga i adresa IP (Internet Protocol), preko koje dostupate do interneta, nadnevak i sat, kada dostupate do portala, stranice, koje posjećujete na portalu i internetska adresa internetskog portala, neposredno s kojeg ste došli na naš portal.

Ponuditelj prikuplja podatke o članovima za sljedeće namjene:

  • prosljeđivanje podataka ostalim korisnicima za potrebe upoznavanja, druženja i zabave,
  • obavješćivanje o novostima na internet portalu Mojnet.com,
  • obavješćivanje o dodatnim uslugama, koje omogućuje internetski portal Mojnet.com,
  • obavješćivanje o ponudi partnera ponuđaća,
  • za poboljšavanje i brigu portala te analiziranje trendova.

Za namjene istraživanja podataka o posjetama internetskog portala spajamo s anonimnim demografskim podatcima i možemo ih rabiti za nuđenje prikladnijeg sadržaja. U nekim dijelovima internetskog portala sa ograničenim dostupom, podatke o posjetama internetskog portala ćemo sa vašom suglasnošću spojiti s osobnim podacima, ako takvi podatci postoje, da bi vam mogli ponuditi sadržaj, prilagođen po mjeri. Ako ne date suglasnost, prilagođena usluga vam neće biti na raspolaganju i vaše osobne podatke nećemo spojiti s onima o posjetama internetskog portala.

Ponuditelj može vaše podatke razotkriti, ako je to zakonsko određeno, ali u uvjerenju, da je takvo preduzimanje mjere potrebno za

(a) sukladnost sa zakonskim odredbama ili sudskim postupcima prema ponuditelju ili internetskom portalu;
(b) zaštitu i štićenje prava ili vlasništva ponuditelja ili naše obitelji internetskih portala; ili
(c) preduzimanje mjera u nužnim okolnostima za zaštitu osobne bezbjednosti zaposlenih ponuditelja ili posrednika, korisnika proizvoda ili usluge ponuditelja ili javnosti.

Ponuditelj usluga se obvezuje, da će brižno i sukladno sa zakonodavstvom štititi podatke i pri tome postupati sukladno s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

S registracijom je član suglasan, da se korisnicima internetskog portala Mojnet.com za potrebe druženja i upoznavanja s ostalim članovima i korisnicima razotkrije njegovo korisničko ime i dob.

Članovi su suglasni, da se ostalim korisnicima ili članovima internetskog portala razotkriju podaci, koje prosljeđuju na internetski portal u okviru korištenja usluga na njemu, kao što su sudjelovanje na forumima, upis podataka u osobni profil, sudjelovanje u pričaonicama i slično. Podrazumijeva se, da su svi podatci, koje korisnik unese u portal Mojnet.com u okviru svoga djelovanja na njemu javni, osim ako nije izričito navedeno drugačije.

S prihvaćanjem općih uvjeta i korištenjem internetskog portala Mojnet.com korisnici ili članovi su suglasni, da ponuditelj ne može obezbijediti zaštitu ili privatnost informacija, koji se prenose preko interneta ili elektroničke pošte te da neće smatrati ponuditelja za bilo kako odgovornog u povezivanju s korištenjem svih informacija te vrste od strane trećih osoba. Postoji mogućnost, da drugi članovi ili korisnici usluge, uključno s neregistriranim korisnicima, pošalju, nadovežu ili predaju usluzi odnosno drugim korisnicima napadačko ili opsceno gradivo i da će korisnici biti takvom gradivu ispostavljeni. Isto tako je moguće, da mogu drugi zloporabiti osobne podatke korisnika preko korištenja usluge te da ih mogu upotrijebiti za uznemiravanje ili ugrožavanje. S prihvaćanjem uvjeta se korisnici ili članovi slažu, da ponuditelj nije odgovoran za postupanje trećih osoba s informacijama, koje im šalju sami.

Korisnici i članovi imaju bilo kada pravo tražiti od ponuditelja usluga, da njegove osobne podatke izbriše iz zbirki osobnih podataka ponuditelja.

Politiku privatnosti možemo povremeno osuvremeniti. Kada to uradimo, odgovarajuće ćemo promijeniti nadnevak zadnje promjene, prikazane na politici privatnosti.

Ako želite da vaše osobne podatke izbrišemo iz zbirke osobnih podataka korisnika internetskog portala, javite nam to na adresu: email.

Prijavi se za nastavak

Prijavi se pomoću Facebook-a

Facebook prijava

Prijavi se pomoću Email-a

Zapamti meZaboravljena lozinka Registriraj se